Beheren van betaal en kredietkaarten

creditcard fraude

Ik ben op dit moment druk met een initiatief in Europa. Hieronder in het kort een beschrijving. Heeft iemand een suggestie en of advies?

 

Krediet- en betaalkaart protectie.

Kaart en betalingsprotectie in over het algemeen een kwestie voor de uitgevers en beheerders zoals banken, VISA, ICS etc.. Zij garanderen over het algemeen de kaart bij misbruik door derden.

Toch kan het van handig zin om als bedrijf of particulier meer grip te hebben op de transacties die met aan kaart worden verricht. Vooral bedrijven kunnen dan beheer voeren op allerlei uitgaven en daarmee de papieren administratie verminderen zonder daarmee risico´s te lopen met uitgaven die niet vooraf zijn voorzien.

Particulieren kunnen geïnteresseerd om te voorkomen dat onduidelijke transacties worden afgeschreven via internet via niet traceerbare incasso instellingen. Bovendien kunnen op deze manier transacties na verlies- of diefstal onmiddellijk zelfstandig worden geblokkeerd en eventueel weer geactiveerd nadat de kaart is teruggevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>